Löpning trots allt


Idag skulle jag springa vildmarksleden som jag skrev igår, men när jag vaknade så kände jag mig halvkrasslig. Så jag bestämde mig för att hoppa över fyra timmars löpning och vila. Men senare under dagen började jag känna mig bättre och bättre, så jag bestämde mig för att träna i alla fall. Jag tänkte springa en sväng bara, men ju längre jag sprang desto bättre kändes det. Sprang faktiskt i 2,30, över tre toppar och med en snittpuls på 144. Så det var ett bra pass. Imorgon är det vila. Denna vecka blev det 11 timmar, nu kör jag på ännu hårdare vecka efter vecka! Så får vi se vad som händer!

http://www.adamsteen.se/
Previous articleLugn cykeltur
Next articleInfo om mig

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

2 COMMENTS

  1. Låter kanon det, du ska se att nu kommer du igång på riktigt, snart kommer formen å då blir du farlig. Vi får ta något pass snart, ska bara friskna i själv först så ska vi träna på.

    Ha de gött så hörs vi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe