hmm..

Ja hej igen! Har väl inte hänt så mycket alls idag, varken på jobbfronten eller på bättringsfronten med förkylningen. Har idag varit sjuk i två(!!) veckor, vilket jag inte kan minnas hur längesen det var sist!! Men jag får se framåt, jag har i alla fall gjort framsteg med jobb, nya ideér, med mera. Så det får jag ju ta med mig, sen är jag ju också ännu mera sugen på att plåga kroppen framöver! Vi hörs imorgon va?

Team Kalas D.S
http://www.adamsteen.se/
Previous articleAllmänt
Next articleFöretaget Adam Steen

Related Articles

Fem intervallpass denna vecka!

Tjena! Ja, fem bra intervallpass på en vecka, det är inte alltid sådant händer. Idag fick jag till ett pass som faktiskt kändes ganska så...

Stakning i tröja(!)

En ganska ovanlig syn att se mig i tröja på denna tiden av året. Men med risk för regn så ville jag ej chansa. Ytterligare...

43 stakintervaller

Det var väl ett massivt stakande för min del. Det kändes idag vill jag lova. Ingen pigg kropp direkt. Blev ju lite lätt rökt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe