Penicillin.

Hejsan.

Dagen idag började precis som i måndags och onsdags med en akupunktur-behandling. Gjorde mer ont idag än de två föregående gångerna (kan vara för att han sätter nålarna i samma punkter). Idag känner jag mig nästan sämre än igår, vilket också varit trenden de senaste dagarna. Alltså att förkylningen tar om och blir sämre. Så jag har fått hjälp med att fixa penicillin, det med hjälp av akupunktur och vila ska väl göra så att jag förhoppningsvis blir frisk snart. Det var längesen jag var så här pass förkyld, längesen det satt i så här länge också. Jag som tyckte att det började kännas så bra mot slutet dagarna innan jag blev sjuk. Men får jag träna på någon vecka så borde det inte vara några problem att kunna åka hyfsat fort igen. Det gäller att se positivt på saker och ting!

http://www.adamsteen.se/
Previous articleMöten.
Next articleSjuk

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe