Styrka och löpning

Stella och jag i soffan.
(En bild som jag borde få ha kvar..)

Tjaa!

Skönt att träna efter två dagars vila! Det blev löpning till Lugnet och friidrottshallen (15 min). I friidrottshallen så körde vi lite blandat med hypertrofi (muskeltillväxt; chins, dips, brutalbänk, benövningar 8-12 reps) och uthållighetsstyrka (mage, rygg och bråsterk) 25 min effektiv tid.
Efter styrkan så stack vi ut på en kortare löptur runt Lugnetområdet och delar av skidspåren, bland annat upp till Sjulsarvsstugan/toppstugan och sen hem. Den turen tog en timme.
Kroppen kändes lite halvseg första fem minutrarna på uppvärmningen, men därefter så kändes kroppen helt okej!
Imorgon ska jag (förhoppningsvis) köra stavgångsintervaller med skidhögskolan. Jag tänker inte berätta för er att jag har som mål att köra ett pass rullskidor distans på förmiddagen, för då blir jag bara besviken om jag inte tar mig upp (på grund av sömnbrist)!
Allt för nu!
http://www.adamsteen.se/
Previous articleBit ihop.
Next articleDags för stavgång

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe