Styrka och löpning

Stella och jag i soffan.
(En bild som jag borde få ha kvar..)

Tjaa!

Skönt att träna efter två dagars vila! Det blev löpning till Lugnet och friidrottshallen (15 min). I friidrottshallen så körde vi lite blandat med hypertrofi (muskeltillväxt; chins, dips, brutalbänk, benövningar 8-12 reps) och uthållighetsstyrka (mage, rygg och bråsterk) 25 min effektiv tid.
Efter styrkan så stack vi ut på en kortare löptur runt Lugnetområdet och delar av skidspåren, bland annat upp till Sjulsarvsstugan/toppstugan och sen hem. Den turen tog en timme.
Kroppen kändes lite halvseg första fem minutrarna på uppvärmningen, men därefter så kändes kroppen helt okej!
Imorgon ska jag (förhoppningsvis) köra stavgångsintervaller med skidhögskolan. Jag tänker inte berätta för er att jag har som mål att köra ett pass rullskidor distans på förmiddagen, för då blir jag bara besviken om jag inte tar mig upp (på grund av sömnbrist)!
Allt för nu!
http://www.adamsteen.se/
Previous articleBit ihop.
Next articleDags för stavgång

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe