Dagens blodblåsa!

Robbans rullskidspass (Robban körde inlines). Första rullskidspasset för min del. Jag började med att åka hem till Robban, vilket tog runt tio minuter på bara platt åkning. Jag var totalt slut i armarna efter det, så jag tänkte att jag kör mycket stakning med frånskjut och diagonalåkning för att spara armarna. Rutten vi skulle köra var efter väg 293, gamla Leksandsvägen eller den nya cykelbanan mot Borlänge, då vet ni va?

Jag kände att kroppen började bli lite starkare och piggare (OBS: jag menade inte att jag kände mig snabb utan mindre dålig). Så efter en halvtimme stakade jag enbart resten av passet, ett pass som tog 2,05 timmar. Vi mötte Håkan Löfström efter vägen också, han såg helstark ut som vanligt.
Just ja, jag körde en ”intervall” också, på väg tillbaka upp emot gamla berget så är det en ”lagom lång” backe som jag maxade två minuter i och känslan var fruktansvärt grisjobbigt, men inte jättedåligt. Det kanske finns något i överkroppen trots allt?
Pulsen är dock fortsatt hög, men den kommer sjunka allt eftersom jag kommer igång.
Träningsdata:
2,06,56 timmar
153 snittpuls
196 maxpuls
270 höjdmeter
1802 kilokalorier
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Fem intervallpass denna vecka!

Tjena! Ja, fem bra intervallpass på en vecka, det är inte alltid sådant händer. Idag fick jag till ett pass som faktiskt kändes ganska så...

Stakning i tröja(!)

En ganska ovanlig syn att se mig i tröja på denna tiden av året. Men med risk för regn så ville jag ej chansa. Ytterligare...

43 stakintervaller

Det var väl ett massivt stakande för min del. Det kändes idag vill jag lova. Ingen pigg kropp direkt. Blev ju lite lätt rökt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe