Dagens blodblåsa!

Robbans rullskidspass (Robban körde inlines). Första rullskidspasset för min del. Jag började med att åka hem till Robban, vilket tog runt tio minuter på bara platt åkning. Jag var totalt slut i armarna efter det, så jag tänkte att jag kör mycket stakning med frånskjut och diagonalåkning för att spara armarna. Rutten vi skulle köra var efter väg 293, gamla Leksandsvägen eller den nya cykelbanan mot Borlänge, då vet ni va?

Jag kände att kroppen började bli lite starkare och piggare (OBS: jag menade inte att jag kände mig snabb utan mindre dålig). Så efter en halvtimme stakade jag enbart resten av passet, ett pass som tog 2,05 timmar. Vi mötte Håkan Löfström efter vägen också, han såg helstark ut som vanligt.
Just ja, jag körde en ”intervall” också, på väg tillbaka upp emot gamla berget så är det en ”lagom lång” backe som jag maxade två minuter i och känslan var fruktansvärt grisjobbigt, men inte jättedåligt. Det kanske finns något i överkroppen trots allt?
Pulsen är dock fortsatt hög, men den kommer sjunka allt eftersom jag kommer igång.
Träningsdata:
2,06,56 timmar
153 snittpuls
196 maxpuls
270 höjdmeter
1802 kilokalorier
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe