Falska förhoppningar :/

Min tröst i novembermörkret.
Hej igen.
Efter att ha gått runt hela dagen och hoppats på att kunna träna. Men inte känt mig bra än, jag har fortfarande huvudvärk, igentäppt i ena näsborren, småhostig och allmänt seg, så bestämde jag mig för att vänta med träningen. Så förbannat tråkigt!!
Hela sensommaren och fram till två veckor sedan klarade jag mig från förkylningar och kunde träna på bra, samt vara med på alla läger som vi hade i klubben, så har jag ju nu fått en av världshistoriens segaste förkylningar. En förkylning som tydligen gör allt för att vägra släppa greppet! Det hade ju varit bättre att få svininfluensan (kanske är den jag har?). Min tjej och sambo har ju fortfarande en rejäl förkylning med riktig tuberkuloshosta och feber. Så det är väl inte optimala förhållanden man bor i för att kunna tillfriskna. Men jag lever på hoppet.
Vi hörs sen.
http://www.adamsteen.se/
Previous articleTräna idag?
Next articleSport-byt-et

Related Articles

25-20-15’ stakintervaller

Idag har jag kört det första stakintervallpasset sedan axeln ramlade av förra lördagen. Där och då trodde jag aldrig att detta skulle gå redan...

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe