Falska förhoppningar :/

Min tröst i novembermörkret.
Hej igen.
Efter att ha gått runt hela dagen och hoppats på att kunna träna. Men inte känt mig bra än, jag har fortfarande huvudvärk, igentäppt i ena näsborren, småhostig och allmänt seg, så bestämde jag mig för att vänta med träningen. Så förbannat tråkigt!!
Hela sensommaren och fram till två veckor sedan klarade jag mig från förkylningar och kunde träna på bra, samt vara med på alla läger som vi hade i klubben, så har jag ju nu fått en av världshistoriens segaste förkylningar. En förkylning som tydligen gör allt för att vägra släppa greppet! Det hade ju varit bättre att få svininfluensan (kanske är den jag har?). Min tjej och sambo har ju fortfarande en rejäl förkylning med riktig tuberkuloshosta och feber. Så det är väl inte optimala förhållanden man bor i för att kunna tillfriskna. Men jag lever på hoppet.
Vi hörs sen.
http://www.adamsteen.se/
Previous articleTräna idag?
Next articleSport-byt-et

Related Articles

Fem intervallpass denna vecka!

Tjena! Ja, fem bra intervallpass på en vecka, det är inte alltid sådant händer. Idag fick jag till ett pass som faktiskt kändes ganska så...

Stakning i tröja(!)

En ganska ovanlig syn att se mig i tröja på denna tiden av året. Men med risk för regn så ville jag ej chansa. Ytterligare...

43 stakintervaller

Det var väl ett massivt stakande för min del. Det kändes idag vill jag lova. Ingen pigg kropp direkt. Blev ju lite lätt rökt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe