Jobb och träning.

Godmorgon!
Idag ska jag jobba i sportbytet mellan 10-14. Därefter hade jag tänkt att köra lite styrka gym, jag måste ju få igång de här trötta musklerna jag har. Efter styrkan hade jag tänkt köra lite rullskidor skate och kanske också någon impuls.
Vi får hoppas att kroppen känns bra, så kanske jag tävlar i Idre till helgen. Annars följer jag med upp dit för att få lite skidvana. I och med att jag missade bruksvallarnalägret så var det ju ett tag sen jag stod på ett par längdskidor. Nästan så att jag glömt bort åt vilket håll man sätter skidorna.
Jag skriver mer sen.
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe