Jobb och träning.

Godmorgon!
Idag ska jag jobba i sportbytet mellan 10-14. Därefter hade jag tänkt att köra lite styrka gym, jag måste ju få igång de här trötta musklerna jag har. Efter styrkan hade jag tänkt köra lite rullskidor skate och kanske också någon impuls.
Vi får hoppas att kroppen känns bra, så kanske jag tävlar i Idre till helgen. Annars följer jag med upp dit för att få lite skidvana. I och med att jag missade bruksvallarnalägret så var det ju ett tag sen jag stod på ett par längdskidor. Nästan så att jag glömt bort åt vilket håll man sätter skidorna.
Jag skriver mer sen.
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Fem intervallpass denna vecka!

Tjena! Ja, fem bra intervallpass på en vecka, det är inte alltid sådant händer. Idag fick jag till ett pass som faktiskt kändes ganska så...

Stakning i tröja(!)

En ganska ovanlig syn att se mig i tröja på denna tiden av året. Men med risk för regn så ville jag ej chansa. Ytterligare...

43 stakintervaller

Det var väl ett massivt stakande för min del. Det kändes idag vill jag lova. Ingen pigg kropp direkt. Blev ju lite lätt rökt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe