Ny vecka.

Godmorgon.
Idag är första dagen på resten av mitt liv!
Ny vecka och förhoppningsvis så kan jag börja träna någon gång denna vecka. Idag är det två veckor sedan jag tränade sist, det är två veckor för mycket, minst!
Tre veckor kvar till första sverigecupen, som egentligen heter intersport cup. Den kommer gå av stapeln i Idre 5-6 december. Jag måste, måste komma igång nu. Men samtidigt kan jag känna att det är bättre att vara sjuk nu än i januari, februari. Jag tänker heller inte stressa igång innan jag är 100 % frisk. Vill inte gärna åka på ytterligare en hjärtmuskelinflammation som jag gjorde säsongen 05-06. Läs mer om det här. Kolla även in andra av mina kategorier såsom: personliga rekord, meriter, CV och så vidare. Har ni frågor så är det bara att skriva en kommentar.
Vi hörs senare.
http://www.adamsteen.se/
Previous article2012
Next articleJobb idag!

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe