Nya headern

Vad säger ni om nya headern? Jag tycker att det blev lite snyggare, främst med tanke på att denna fyller ut mer än den gamla, plus att jag la svart bakgrund bakom bilden. Men det är ni som får säga hur det blev!
http://www.adamsteen.se/
Previous articleMiddag.
Next articleHöjdrädd! Jag?

Related Articles

Fem intervallpass denna vecka!

Tjena! Ja, fem bra intervallpass på en vecka, det är inte alltid sådant händer. Idag fick jag till ett pass som faktiskt kändes ganska så...

Stakning i tröja(!)

En ganska ovanlig syn att se mig i tröja på denna tiden av året. Men med risk för regn så ville jag ej chansa. Ytterligare...

43 stakintervaller

Det var väl ett massivt stakande för min del. Det kändes idag vill jag lova. Ingen pigg kropp direkt. Blev ju lite lätt rökt...

1 COMMENT

  1. Nej men denna vecka är förhoppningen att komma igång. Jag börjar med kortare lugnare pass och bygger successivt upp farten och längden på passen. Det beror alldeles på, allt från en vecka till en månad. Beroende på känsla och form.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe