Och vinnaren av REZTART-produkterna är…!! (INLÄGG NR. 1000)

Måste bara inleda med att säga att detta är mitt inlägg nummer 1000, så då måste jag ju skriva något bra?! Fan, nu fick jag prestationsångest.. Äh, vad sägs om vinnarna i Reztart-tävlingen som jag haft här på bloggen?
Klicka på filmen under, om ni tror att jag inte gjorde en ”schysst” dragning. Annara kolla under filmen så ser ni vinnarna. Kanske det var just DU som vann!?Ett gratis provpaket från Reztart, värde 650kronor:
>>> 1:a pris: Ingrid! <<<

50% rabatt på ett provpaket från Reztart:

2:a pris Patrik Söderkvist
3:e pris Annica
4:e pris Karin
5:e pris Jessie
5:e pris Duktbad
http://www.adamsteen.se/
Previous articleDagens blodblåsa!
Next articleJobb och träning.

Related Articles

Fem intervallpass denna vecka!

Tjena! Ja, fem bra intervallpass på en vecka, det är inte alltid sådant händer. Idag fick jag till ett pass som faktiskt kändes ganska så...

Stakning i tröja(!)

En ganska ovanlig syn att se mig i tröja på denna tiden av året. Men med risk för regn så ville jag ej chansa. Ytterligare...

43 stakintervaller

Det var väl ett massivt stakande för min del. Det kändes idag vill jag lova. Ingen pigg kropp direkt. Blev ju lite lätt rökt...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe