Om jag vore rik…

Om jag vore rik så skulle jag skaffa Hjälp hemma. Det första jag skulle vilja ha hjälp med är städningen, tänk vad skönt att slippa den. Jag har kollat runt en del på internet mest på skojs skull för att se vad det fanns för olika alternativ. Det företaget jag hittade som verkade vara enklast att ”ha att göra med”, snyggaste hemsidan och mest bra tjänster är: ”Hjälp hemmaen enklare vardag”. Det verkar vara ett seriöst företag med många nöjda kunder. Det tråkiga är att denna firma enbart finns i Stockholm och Uppsala, inte i de mindre städerna. Men vem vet, inom kort kanske de öppnar även i Falun? Så länge det finns efterfrågan, det är ju ändå en bra idé.
Jag skulle utan tvekan anlita dem om jag som jag ovan skrev var en rik person, dels till storstädningar, men framför allt vid flyttstäd. Hur många av er är det inte som går och bävar inför en flyttstäd? Jag tycker att det är bland det värsta som finns!
Ni som är rika (läs; inte gillar att städa) passa på att få lite städhjälp. Så slipper man känna sig stressad att man inte hinner med allt som måste göras. Men om man har städhjälp så kan man inte klaga på att man inte hinner med träningen! Så man kanske skulle städat själv i alla fall? Skämt åsido.
Man har mycket funderingar.
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

25-20-15’ stakintervaller

Idag har jag kört det första stakintervallpasset sedan axeln ramlade av förra lördagen. Där och då trodde jag aldrig att detta skulle gå redan...

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe