Styrka och Rull F

Robert ”allt-utom-fotboll” Österling! Denna gång handlade det om styrka gym och därefter rullskidor skate, precis som rubriken lyder.

Vi började med att värma upp fem varv på inomhusbanan, cirka fem minuter och en kilometer alltså. Därefter så blev det ett ganska vanligt styrkepass som innehöll bland annat: chins, dips, brutalbänk, raka benlyft, rygglyft, brå-sterk och några skivstångsövningar. Jag har utförligare beskrivning på övningarna i ett tidigare inlägg, klicka här för att komma dit.
Efter styrketräningen så bytte vi om till utekläder och stack ut för att köra en timme skate på rullskidor. Under den timmen hann vi med att köra sex stycken impulser också. Med impulser menas en maximalinsats på cirka 8-15 sekunder.
Jag tyckte att kroppen kändes skaplig idag, jag har inte blivit svagare, det enda var att jag blev lite snabbare trött och behövde längre återhämtningstid mellan övningarna än innan jag blev sjuk, konstigt vore det annars.
Nu ska jag iväg till våran sommarstuga i Dala-floda för att hämta en säng.
Vi hörs!
http://www.adamsteen.se/
Previous articleSprintkval
Next articleLyxbil

Related Articles

25-20-15’ stakintervaller

Idag har jag kört det första stakintervallpasset sedan axeln ramlade av förra lördagen. Där och då trodde jag aldrig att detta skulle gå redan...

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe