Styrka och Rull F

Robert ”allt-utom-fotboll” Österling! Denna gång handlade det om styrka gym och därefter rullskidor skate, precis som rubriken lyder.

Vi började med att värma upp fem varv på inomhusbanan, cirka fem minuter och en kilometer alltså. Därefter så blev det ett ganska vanligt styrkepass som innehöll bland annat: chins, dips, brutalbänk, raka benlyft, rygglyft, brå-sterk och några skivstångsövningar. Jag har utförligare beskrivning på övningarna i ett tidigare inlägg, klicka här för att komma dit.
Efter styrketräningen så bytte vi om till utekläder och stack ut för att köra en timme skate på rullskidor. Under den timmen hann vi med att köra sex stycken impulser också. Med impulser menas en maximalinsats på cirka 8-15 sekunder.
Jag tyckte att kroppen kändes skaplig idag, jag har inte blivit svagare, det enda var att jag blev lite snabbare trött och behövde längre återhämtningstid mellan övningarna än innan jag blev sjuk, konstigt vore det annars.
Nu ska jag iväg till våran sommarstuga i Dala-floda för att hämta en säng.
Vi hörs!
http://www.adamsteen.se/
Previous articleSprintkval
Next articleLyxbil

Related Articles

Fem intervallpass denna vecka!

Tjena! Ja, fem bra intervallpass på en vecka, det är inte alltid sådant händer. Idag fick jag till ett pass som faktiskt kändes ganska så...

Stakning i tröja(!)

En ganska ovanlig syn att se mig i tröja på denna tiden av året. Men med risk för regn så ville jag ej chansa. Ytterligare...

43 stakintervaller

Det var väl ett massivt stakande för min del. Det kändes idag vill jag lova. Ingen pigg kropp direkt. Blev ju lite lätt rökt...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe