Tjoho.

Onsdag morgon, hallå!
Senare idag tänkte jag ut en sväng och jogga, springa, lunka, kalla det vad ni vill. Ut ska jag i alla fall! Fan vad härligt!! Jag tar med mig Stella och sticker ut i cirka en till två timmar (räknar med runt en timme)! Oj vad det kommer kännas tungt är jag rädd, men det är bara att bita ihop.
I eftermiddag är det Lugnets Sportbyte som gäller, öppet som vanligt mellan 17 och 19. Hoppas på att det blir mer kunder vilket jag tycker det successivt blir.
Bloggtävlingen; mycket kommentarer börjar det bli nu! Men det är inte kört för er andra. Så ta chansen och var med! Det räcker med att skriva en kommentar i inlägget för att delta i tävlingen. För att komma till inlägget/tävlingen klicka här.
Vi tog hela 37 geocacher igår, (60 är ju mitt rekord, från denna dag). Gårdagens rutt var Hedemora – Norberg – Fagersta – Söderbärke – Smedjebacken – Ludvika.
Nu har jag inte så mycket mer att skriva om, men jag smäller upp ett inlägg så fort jag har sprungit klart!
http://www.adamsteen.se/
Previous articlePå gränsen.
Next articleNu smäller det!

Related Articles

Fem intervallpass denna vecka!

Tjena! Ja, fem bra intervallpass på en vecka, det är inte alltid sådant händer. Idag fick jag till ett pass som faktiskt kändes ganska så...

Stakning i tröja(!)

En ganska ovanlig syn att se mig i tröja på denna tiden av året. Men med risk för regn så ville jag ej chansa. Ytterligare...

43 stakintervaller

Det var väl ett massivt stakande för min del. Det kändes idag vill jag lova. Ingen pigg kropp direkt. Blev ju lite lätt rökt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe