Julafton redan?

Godmorgon!
Första december idag och inte ett spår av kyla och/eller snö.. Fram till idag, det har snöat inatt och temperaturen låg runt nollan, vi får se hur länge det håller i.
Igår kom det inte ett, utan två paket! Det första var väntat; från Reztart, samma paket som ni tävlade om och som Ingrid vann. Jag fick detta startpaket som tack. Väldigt snällt av er från Reztart. Jag testade den färdigblandade sportdrycken idag och jag kände på en gång att det var ”riktiga grejer” och inget konstgjort skit. God var den också, så två flugor i en smäll; god + nyttig!

Det andra paketet kom lite mer oväntat. Det var varuprover på Great sports (Great earth) nya orka morgon-Müsli. Tack för detta. Riktigt god var den och med bra innehåll också!

Orka Morgon-Müsli

Idag tänkte jag köra ett distanspass på 2-3 timmar, antingen löpning eller rullskidor om det nu går, därefter har jag jobb från 15.30-17.30, denna gång är det ett segway-event och direkt efter det så pyser jag iväg till Borlänge för ett skidklubbsmöte på sprida.
Vi hörs senare!
http://www.adamsteen.se/
Previous articleDet tar sig.
Next articleHallå.

Related Articles

25-20-15’ stakintervaller

Idag har jag kört det första stakintervallpasset sedan axeln ramlade av förra lördagen. Där och då trodde jag aldrig att detta skulle gå redan...

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe