Elljuscupen 8 kilometer skate

Sådär då. Första riktiga fartpasset på skate sedan Morapinglan.

Dagens tävling var poänglopp 8 varv á 1 kilometer runt på stadion i Bergebo. Poäng varenda varv. Låg loppet igenom femma-sexa , tror jag kom sexa totalt. Fick slita som ett djur från start till mål. Bra träning och skönt att bryta av stakning och långlopp med detta.

Ett stort problem bara som jag i årtal haft fram och tillbaka. Det är min förbannade jävla ländrygg. På årets säsong har den spökat mer än någonsin. Började redan under cykelcross-säsongen. Det liksom molar, värker, krampar, drar ihop sig och gör så att jag knappt orkar något. Strålar ner i benen.

Är jag för svag någonstans? Stelhet? Annat skit? Snälla, tips!

Tävlingen:

19,25 minuter
181 medelpuls
190 maxpuls
100 höjdmeter

http://www.adamsteen.se/
Previous articleSponsorlunch
Next articleDagen

Related Articles

35,6 kilometer löpning

Tjena! Idag har jag bränt av ytterligare ett fint löppass på över tre timmar! Denna gång blev det en lite annorlunda vända än de senaste gångerna....

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

8 COMMENTS

  1. Stretchar du höftböjaren något? När den är för kort ligger ländmusklerna i utsträckt läge hela tiden o spökar med värk. Är ett vanligt problem. Massage rygg o rumpa och stretch höftböjare är ett tips förutom coreträningen då 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe