Tävling eller jobb? +ANNAT

I mitt annars så välplanerade liv (ironi), så brukar det flyta på bra med jobb och träning utan krockar. Men till dagen har jag varit lite för snabb med att tacka ja till ett jobbpass på gymet. Det är nämligen elljuscup ikväll skate, 7,5 kilometer. Tävling är alltid bra träning. Känner att jag behövde det.

Nu har jag en snäll chef i Christian, som lät mig välja i alla fall. Hädanefter så ska jag bli bättre på att kolla upp saker, innan jag tackar ja.

Henrik Öijer skrev ett bra inlägg idag, där han bland annat rekommenderade våran vallning inför Vasaloppet eller de andra loppen under vasaloppsveckan.

Jag kommer fortsätta med skidskolorna så länge det är vinter, så se till att boka en tid för att slipa på tekniken och tjäna ”gratis” tid och kraft. Kontakta mig (076 – 166 49 97, [email protected])

Imorgon är det Falun-Borlänge skidklubbs egna lopp; kullaloppet klockan 19 på Lugnet. Se till att vara med där. Trevlig stämning, fin bana och ett kanonbra arrangemang!

Ser ut att bli fint vinterväder inför lördagens Orsa Grönklitt Ski Maraton som jag planerat att åka:

Allt för nu. Tack för uppmärksamheten.

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

När man inte tränar

Tjenare bloggvänner! Något som är väldigt populärt är ju att spela på internet. Det kan handla om olika onlinecasinon, slotsspel, poker, och liknande. De gånger...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe