Min gårdag

Åkte som bekant med Mats Andreason ner till Katrineholm igår för möten +ANNAT.  
På nedvägen gick allt frid och fröjd. Men på hemvägen så började bilen rycka, bli slöare och gå allmänt konstigt. Då vi passerade Fäggeby (mellan Hedemora och Falun) så la bilen av i farten, för att sedan starta direkt igen. 
Just innan Vika så började både service- och motorlampan lysa. Jag tvärstannade bilen och undrade när han servade den sist, det visste han inte, men han visste att det låg en halvliter olja i bakluckan. Jag fyllde i det som var kvar av oljan och kollade oljenivån på mätstickan: snustorr.. Bilen startade åter, men den lät som en skördetröska (precis som min gamla Golf II GTi 16V -84 just innan den skar). Båda hade dock bråttom hem och Mats tyckte inte vi skulle stanna. Så försiktigt utav bara den gasade jag oss hemåt, knappt styrfart uppför och rullandes utför så kom vi hem helskinnade. Dock så mår nog inte hans Citroen alltför bra. Franska bilar, finns det något sämre? 
Hemma i Falun så bar det sedan av i full patte till Lugnet för bilbyte och ilastning utav Segways och därefter raka spåret till Insjön för lite jobb:

Det var ett gäng säljare på 39 personer för Clas Ohlson som fick ha lite roligt. 
När klockan sedan blev kväll på riktigt så kunde jag äntligen få rulla hem. Kunde också ”gladeligen” konstatera ytterligare en vilodag. Jag är fin… Får se om jag får till någon form av motionsaktivitet idag för min isterfyllda lekamen.
http://www.adamsteen.se/
Previous articleLance Armstrong!
Next articleEtt fantastiskt stakpass

Related Articles

25-20-15’ stakintervaller

Idag har jag kört det första stakintervallpasset sedan axeln ramlade av förra lördagen. Där och då trodde jag aldrig att detta skulle gå redan...

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe