Vivi Linde

Hej.

Jag tänkte skriva en liten text om Vivi Linde Medium. Vivi är precis som just nämnt ett medium. Ett medium kan vara en person som sägs ha paranormala förmågor eller kunna framkalla parapsykologiska fenomen. Jag tycker det är väldigt intressant med dessa förmågor. Även om jag inte till hundra kan säga att jag tror på dem, så kan jag lika lite säga att jag inte tror på dem. Men helt klart en spännande förmåga.

Just Vivi är känd från TV också, vilket borde öka hennes trovärdighet. Hon medverkade för inte alls så längesedan i TV-programmet ”Livet på andra sidan” som sänds på kanal 7. För att se det programmet så kan ni klicka här. Jag såg det just och tycker att det var otroligt spännande och det ökade min tro på medium i allmänhet och Vivi i synnerhet.

På hennes trevliga blogg så hittar ni bland annat information om henne, ni kan (inom kort) köpa hennes smycken, länk till hennes medium-hemsida (där ni hittar allt inom ämnet medium och där i kring) och ni kan också boka en konsultation via hennes sida. 

Så om ni känner er intresserade så tycker jag att ni ska ta kontakt med Vivi och boka en konsultation. Kanske har ni något ni grubblar på, kanske behöver ni vägledning inför framtiden, ni kanske undrar över olika val här i livet, oavsett vad det är så tror jag att ni utan tvekan kommer ha stor nytta av hennes hjälp.

Det var min lilla text om det mycket intressanta mediumet Vivi!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe