Vivi Linde

Hej.

Jag tänkte skriva en liten text om Vivi Linde Medium. Vivi är precis som just nämnt ett medium. Ett medium kan vara en person som sägs ha paranormala förmågor eller kunna framkalla parapsykologiska fenomen. Jag tycker det är väldigt intressant med dessa förmågor. Även om jag inte till hundra kan säga att jag tror på dem, så kan jag lika lite säga att jag inte tror på dem. Men helt klart en spännande förmåga.

Just Vivi är känd från TV också, vilket borde öka hennes trovärdighet. Hon medverkade för inte alls så längesedan i TV-programmet ”Livet på andra sidan” som sänds på kanal 7. För att se det programmet så kan ni klicka här. Jag såg det just och tycker att det var otroligt spännande och det ökade min tro på medium i allmänhet och Vivi i synnerhet.

På hennes trevliga blogg så hittar ni bland annat information om henne, ni kan (inom kort) köpa hennes smycken, länk till hennes medium-hemsida (där ni hittar allt inom ämnet medium och där i kring) och ni kan också boka en konsultation via hennes sida. 

Så om ni känner er intresserade så tycker jag att ni ska ta kontakt med Vivi och boka en konsultation. Kanske har ni något ni grubblar på, kanske behöver ni vägledning inför framtiden, ni kanske undrar över olika val här i livet, oavsett vad det är så tror jag att ni utan tvekan kommer ha stor nytta av hennes hjälp.

Det var min lilla text om det mycket intressanta mediumet Vivi!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe