3×15 min skateintervaller

Tredje träningsdagen, första intervallpasset. Körde med Simon Andersson. Var lite orolig över hur det skulle gå idag, men känslan var mycket bättre än igår, även om det fattas några procent kände jag. 
Vi körde uppe i skogen kring milbanan och 15-banan. Tre stycken femtonminutersintervaller med 2-3 minuter i vila. Fick slita bitvis för att hänga med, men jag klarade att hänga med alla intervaller och det är jag nöjd med!
Maxpulsen idag landade på 191, vilket var i slutet på sista intervallen. 
Fortsatt helt åkbart överallt på Lugnet. Men med denna värmen så kommer det att försvinna på sina ställen inom kort.
http://www.adamsteen.se/
Previous articleAntagen till Dala Sport Academy!
Next articleTV-spel

Related Articles

Fem intervallpass denna vecka!

Tjena! Ja, fem bra intervallpass på en vecka, det är inte alltid sådant händer. Idag fick jag till ett pass som faktiskt kändes ganska så...

Stakning i tröja(!)

En ganska ovanlig syn att se mig i tröja på denna tiden av året. Men med risk för regn så ville jag ej chansa. Ytterligare...

43 stakintervaller

Det var väl ett massivt stakande för min del. Det kändes idag vill jag lova. Ingen pigg kropp direkt. Blev ju lite lätt rökt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe