Bwin

Hej där.

I dessa vårtider så är oftast hockeyn på sluttampen av sin säsong och det innebär slutspelshockey och kvalhockey. Och framöver så kommer även hockey-VM. Vilket allt som oftast innebär spännande och intressanta matcher och veckor.

För att göra det hela ännu mer intressant så kan man spela på matcherna. Med lite tur och skicklighet så kan man vinna pengar på kuppen också. Det finns en rad olika spelföretag och sidor på nätet där man kan spela och tippa, bwin är en av sidorna. Det är den bästa jag har hittat hittills och det är en snygg sida som är lättnavigerad, lätthittad och med många olika spelmöjligheter. De ger också bra utdelning och odds på spelen som finns.

Exempelvis jag som håller på Leksands IF hade ju kunnat tippa på att de klarat en elitserieplats innan kvalserien börjat. Tyvärr så gjorde jag ju inte det, men det hade nog gett ett bra spel och en bra peng.

Men nästa gång jag ska tippa på hockey så ska jag lätt använda mig av bwins sida då jag har fallit mer för den än vad jag gjort för andra spelsidor och spelföretag. Troligen så kommer jag köra ett spel idag på den sista kvalserieomgången. Jag kommer tippa Leksand, Örebro och Rögle som vinnare i de tre matcherna.

Så nästa gång ni ska tippa hockey, spana in denna sidan först!

http://www.adamsteen.se/
Previous articleTV-spel
Next article1,30 timmar klassiskt

Related Articles

Fem intervallpass denna vecka!

Tjena! Ja, fem bra intervallpass på en vecka, det är inte alltid sådant händer. Idag fick jag till ett pass som faktiskt kändes ganska så...

Stakning i tröja(!)

En ganska ovanlig syn att se mig i tröja på denna tiden av året. Men med risk för regn så ville jag ej chansa. Ytterligare...

43 stakintervaller

Det var väl ett massivt stakande för min del. Det kändes idag vill jag lova. Ingen pigg kropp direkt. Blev ju lite lätt rökt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe