TÄVLING! Vinn en premier leauge-tröja!


Som den aktiva idrottsmänniska jag är tror ni kanske att jag inte har tid att följa annan sport än skidåkning, men där har ni fel!
Jag följer både svensk och engelsk fotboll, och favoritlaget i Premier League är Manchester United.
Inspirerat av Premier League-avslutningen som skedde nyligen så kör jag nu igång en tävling i samarbete med Ladbrokes. Jag tävlar ut en sprillans ny Premier League-tröja till en av mina läsare, och den lyckliga vinnaren får själv välja vilken lagtröja denne vill få hemskickad.
Så… hur vinner man då detta fina pris till ett värde av 600:-?
Allt ni behöver göra är att svara på följande fråga, och emaila mig svaret till [email protected] (Märk emailet ”Ladbrokestävling”) Hur många vinstlinjer har Ladbrokes fotbollsspel Shoot!? (vid fler än ett rätt svar så lottas vinnaren ut).
Tävlingen hålls öppen till den 22/6!

Lycka till!
http://www.adamsteen.se/
Previous article4×4 min intervaller, 3,00-fart!
Next articleÅrsmöte

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe