2 timmar skate och det var kul!

Jag brukar ju kunna vara en aning ironisk, bitter och även rätt så less här på bloggen i vissa inlägg. Så om jag skriver att det var ett roligt pass nu på eftermiddagen så antar jag att ni inte tror mig!? Men så var det, det var en fin medvind uppför, perfekt lättåkt före att åka skate i och kroppen kändes väldigt lätt och pigg. Tiden bara sprang iväg och jag trivdes satan att åka runt där ensam.
Jag åkte i två timmar, vilket blev 13 varv på det 2 – 2,5 kilometer långa konstsnöspåret. I mitten av passet så körde jag en kvart utan stavar också, bara för att jag kan. 
Det blev en bra träningsvecka detta, drygt femton timmar träning, tre fartpass och ett styrkepass. Nästa vecka siktar jag på ytterligare bra träning. Förhoppningen då är två styrkepass. Jag kanske lägger in ett par löppass också. 
Nu är det bara åtta dagar kvar till Kina, livets resa!

http://www.adamsteen.se/
Previous articleKlassiska intervaller
Next articleStyrkedags

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe