China Tour De Ski 2014 för Den Unge Herr Steen!

Mitt stora äventyr som jag pladdrat lite om på slutet är nämligen: China Tour De Ski 2014! Blev erbjuden att följa med dit som en av åkarna. Först var jag en aning tveksam, men när jag tänkt efter ett tag så kom jag på andra tankar. Jag resonerar som så att de svenska tävlingarna finns ju kvar, och jag kommer kanske inte få jättemånga chanser att åka till Kina. Det kommer bli en upplevelse! Planen är att få till bra lopp dessutom.
Vi kommer åka tre stycken skatesprinter, det Kinesiska Vasaloppet och två masstartslopp á fem kilometer skate. Tror det kommer passa mig bra. Detta kommer bli kul satan och jag är riktigt nöjd över att få chansen att delta i denna tour!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

4 COMMENTS

  1. Kul!

    Och du tänker helt rätt. Om du inte far kommer du garanterat sitta på kammaren om x antal år och gräma dig.
    Se bara upp för fuskande kineser. Dom sägs gena på "Vasaloppet" nåt alldeles extra!
    I så fall; se det som en del i kukturutbytet mellan masar och maolister…

    Far satan!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe