Vilodag, nyklippt och Östersund till helgen

Igår blev jag klippt av min nya frisör. Känns bra. Känner mig lite mer välvårdad nu än innan då jag hade mustaschen och längre hår.
Idag har jag en vilodag. Skönt värre. Sitter nu och hoppas på att de ska ringa från skolan där jag är vikarie, så jag får in lite jobbtimmar. Har varit skralt den sista tiden nu. Borde verkligen skaffa mig någon bra sysselsättning som generar pengar och som funkar bra ihop med min träning..! 
I helgen väntar det åter en tävling, denna gång i Östersund. Sverigecupen går av stapeln där och hela helgen är fristil. Men det ska jag väl kunna fixa. Tråkigt nog åkte jag ju som ett rövhål i Bruksvallarna, och av någon outgrundlig anledning så har klubben bara valt att skicka nio seniorer (fem damer och fyra herrar dessutom…) från våran stora trupp. Vi som inte blev uttagna får tragiskt nog bekosta resan själva. Inte så lätt för en som satsar hårt på skidåkningen, men som dessvärre har det tufft med jobbtimmar. Det är egentligen mot mina principer att bekosta en tävlingshelg själv, och kommer troligen vara en engångsföreteelse från min sida, då det tyvärr inte finns andra tävlingar under denna helg. Dock så är ju planen att åka fortare, så att detta bekymmer inte ska dyka upp igen. Men jag hade ändå sett att klubben kunde prioritera tävlingarna och att skicka fler åkare, speciellt i början av säsongen då många letar form, för det finns trots allt många som tränar seriöst i vår klubb som inte blivit uttagna. Förra året missade jag att bli uttagen till ett antal cuper, lyckades ändå ta ett SM-brons till klubben, och andra fina placeringar ändå. Jag hade turen förra året att få en resa sponsrad från ett företag, och jag hade varit utom mig av lycka om något företag nu kan gå in och sponsra min helg i Östersund, bara att höra av sig! I gengäld kan ni få reklam här på hemsidan, samt hjälp med vallning, skidteknik, träningsupplägg och så vidare.  Tack på förhand.
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

3 COMMENTS

  1. Kan du inte aktivt jobba med att söka sponsorer?Tryck upp ett häfte och sök upp företag.Fan Adam du har ett sm brons och en blogg med tusen läsare.Törs du bara prata så borde det ordna sig.Finns ju en motionär som tränar heltid med sponsring http://erlman.se/#!/om-lars. kom igen nu Adam det där fixar du!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe