Sista Dalacupen för i år!

Henrik Öijer som gör ett enormt jobb med detta, tack även till funktionärer och publik.
Jag och Magnus Darvell cyklade en vända innan samlingen idag, då kände jag mig ganska så pigg. Och hade förhoppningar om en poängplats (topp-10). 
När racet drog igång så var det hög fart från början, efter cirka en kvart så hade jag 43,3 km/h i snittfart. Nytt för dagen var att det var ett litet grusparti efter en av kurvorna, här hade jag problem varje varv att hålla hjul på framförvarande cyklist. Efter cirka halva loppet så var klungan väldigt decimerad och det var bara starka cyklister med i klungan, jag tappar även detta varv på gruspartiet och jagar i nästan ett halvt varv innan benen tar sopslut, kör sedan resterande del av loppet nästan helt själv, får en del hjälp av Daniel Olsson och Magnus Ekström. Bitvis är jag rätt less och så på mig själv, men jag försöker intala mig själv att jag måste våga vara trött och ”dålig” ibland. Så nu har min missnöjdhet gått över. Jag kom uppskattningsvis på placering 12 idag. Egentligen ingen katastrof.
Totalt har jag idag kört 6,25 timmar, fint det!
Några bilder:
Dagens Vinnare och även hela cuppens vinnare; Magnus Darvell!

Häng innan start.

Första varvet.

Mannen med medalljen.

Lina Börjes var flaggvakt och fotograf!

Niclas Brus sköt även han av lite pics. 

http://www.adamsteen.se/
Previous articleTre timmar klassiskt
Next articleTvå pass till

Related Articles

Löpintervaller på bandet

Tjena och välkommen till en ny vecka igen! Det har blivit lite av en tradition att köra löpbandsintervaller på måndagar den senaste tiden och idag...

Fler timmar och mil i stakningens tecken

Hej! Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och...

10 x 4 min

Tjo! Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe