Bloggtävling – Vinn en produkt från Helhetshälsa

Hej.

Från idag den 21:a januari fram till den 27:e, alltså i en veckas tid så har ni chans att vinna en produkt ur min samarbetsbartner Helhetshälsas sortiment. Det ni behöver göra för att vinna är att skriva en kommentar här i inlägget där ni anger vilken produkt ni vill vinna, samt gillar deras sida på Facebook. Ni hittar information om produkterna exempelvis på vitaminvaruhusets hemsida.
De produkter jag använder mest av helhetshälsa är följande:
Probioplex – bra bakterier för magen
Helamin  – multimineral
Helavit – multivitamin
AlgOmega3 – omega3
Jag tycker produkterna fungerar ypperligt och jag använder dem mestadels för att de är svensktillverkade och rena kosttilsskott!
Lycka till!
http://www.adamsteen.se/
Previous article2,30 h klassiskt
Next articleTräningsrace, 15 km F

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

12 COMMENTS

  1. Vilken underbar tävling! Helhetshälsa är verkligen bäst!! Gillar dem på Facebook.

    Jag önskar vinna Probioplex då jag har en väldigt känslig mage och jag har funderat länge på om jag ska testa den här produkten. Så det vore underbart att vinna den 🙂 ha det gott. Mvh [email protected]

  2. Godkväll !

    Jag önskar testa Magnesium kapslar. Har läst lite och tror det kan vara bra för min kropp. Löptränar ganska mycket läst att Magnesium ska vara bra för benstommen bla.så är mycket nyfiken på Magnesium.

    Mvh Carola Erdestål

    [email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe