Känd från DT

Riktigt skoj att Dalarnas Tidningar uppmärksammade våran vinst i Engelbrektsstafetten! Dels i den tryckta tidskriften igår och även på deras webbsida i måndags, du hittar den artikeln här. Efter all denna uppmärksamhet så måste jag smyga mig fram inkognito för att inte alla mina fans ska gå bananas när dom ser mig. Det är tufft att vara kändis!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe