Gillar Clifbar!

Fick ju hem lite produkter att testa från Clifbar härom veckan, se inlägget här. Jag har ju sett att många skidåkare börjat använda deras produkter, så jag blev lite intresserad själv att få testa dom. De har tre olika kategorier:
De finns i en massa olika smaker; sex bars, fyra gels och fyra energibitar. Jag har haft äran att få testa allihopa av deras produkter och är väldigt nöjd med dom. Om vi börjar med energibarsen så har jag på andra märken inte riktigt varit helt nöjd, antingen har dom varit goda i smaken, men inte funkat så bra energimässigt, eller tvärtom. Några har också gett mig håll. Med clifbars energibarer så tycker jag både att deras smak håller sjukt hög klass, energivärdet är kanonbra och jag upplever verkligen att jag får energi av dom! Min favortsmak är; Crunchy peanut butter.
Gelen håller även den en riktigt bra klass. Där gillar jag främst Double Espresso, som innehåller 100 mg koffein. Här får jag verkligen en riktigt ”push” om jag känner att väggen är nära!
Deras tredje produkt är energibitarna. Det är en förpackning om sex stycken tuggbara kuber, nästan som vingummin. Otroligt goda, och perfekta att ta under långpassen. Jag har tagit en kub var 30-60:e minut under träningspass som varat i tre timmar eller mer, fungerar klockrent. Under dessa pass så har jag haft en hög energinivå hela tiden och på så sätt fått ut maximalt av träningen. Favoritsmaken här är Strawberry.
Kan verkligen rekommendera deras produkter! 
Här är en text med info om CLIF:
”Mat är energi. Mat är njutning. CLIF Bar är funktionell, effektiv och god sportmat. 

Vår filosofi är enkel: energibars ska smaka bra och leverera allt det du behöver för att kunna prestera på högsta nivå, helt utan onödiga artificiella tillsatser. Rätt odlad mat kan göra världen till en bättre plats, därför älskar CLIF ekologiskt och klimatsmart odlade ingredienser. Vi använder endast ekologiskt odlad havre, Rainforest Alliance certifierad choklad, och samtliga av våra produkter är självklart fria från härdade oljor och högfruktos från majssirap. 

 Våra dagliga matval påverkar kroppen, miljön, vår planet och våra relationer med varandra, CLIF Bar & Co förstår detta och tar sitt ansvar. ’Born on an Bike. Kitchen Crafted. Family and Employee owned.'”

Samtliga Clif produkter är ett utmärkt alternativ för veganer, Clif använder endast kosher (tillåtna/rekommenderade) mejerier. Det finns inga mejeriprodukter i deras bars; men de köper deras icke – mejeriprodukter så som choklad från säljare som hanterar mejeriprodukter i samma byggnad. 
CLIF Shot Bloks innehåller inte animaliska ingredienser, så även dom är vegan-vänliga och samtliga CLIF Shot Energy Gels är certifierade Kosher av Orthodox Union (UN).
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe