Gnetar på

Sliter på med jobbet. 
Tjoho!
Torsdag idag, jävlar vad fort denna veckan gått. Kanske för att jag var ledig i måndags, eller kanske för att tiden går fort när man har roligt? För roligt det har jag ju dygnet runt när jag; jobbar, tränar, sitter ensam hemma i min låglönelägenhet och sen sover ensam i min trötta säng. Med såna fina och roliga dagar är det ju nära till skratt, så att skratta sig harmynt lär ju inte bli något problem. 
Har lite träningsvärk i både ben och överkropp. Man är så fin och vältränad. Tänkte väl i alla fall att försöka få till ett styrkepass. Hoppas jag orkar, annars går jag hem och lägger mig för att självdö i soffan. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe