Tar ledigt

Tar ledigt från allt denna helgen och hänger med Jessica. Skönt!
Har så jävla ont i ryggen att jag vill lägga mig ner och dö. Det har även börjat krypa nedåt på utsidorna av knäna. Typ löparknä. En vanlig sosse-Svensson hade inte tagit sig ur sängen med dessa plågor. Länge leve det smärtfria och bekymmerslösa levandet. Jag älskar livet och är hungrig på mer…!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

2 COMMENTS

  1. Hej Adam!

    Har också haft problem där, för mig hjälper massage, som jag kan göra själv, i princip petar och bankar jag med fingrar och med knuten hand på skinkan där det gör ont. Den här stretchningsövningen hjälper också "http://www.ab-solutely-fit.com/piriformis-stretch.html". Det raka brukar jag pressa uppåt mot överkroppen samtidigt som jag med hjälp av händerna pressar det böjda benet mot andra kroppsidan, dvs om det är vänster ben som är böjt pressar du det mot höger.

    Hoppas att detta kan vara till hjälp och lycka till säsongen 2015/16!

    Hälsningar Fredrik

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe