Åt rätt håll

En roligare skylt uppsatt längs gårdagens löprunda. 
Efter den trevliga utflykten till Njupeskär igår så har vi mest tagit det lugnt. Får lite dåligt samvete av att inte göra något, men samtidigt känner jag att jag är i behov av att ladda mina batterier sen min ganska hårda sommar med jobb och träning. Börjar mer och mer bli sugen på att starta igång lite hårdare träning, blir troligen till nästa vecka, då är Jessica i Norge och jag ensam i Falun. Ska nog försöka berika DSA-passen då med min äckliga närvaro. 
Går just nu och är lite smått nervös av att jag i eftermiddag ska få träna stakning med kingarna Fredrik Byström och Anders Solin. Blir tufft, men kul!
http://www.adamsteen.se/
Previous articleNjupeskär
Next article4×20 min stakintervaller

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe