Comeback-stakat

Så var det även dags för mig att ta tag i livet. Efter att först ha betat av en fönsterputs som jag haft på ”att göra-listan” ett tag så fick jag som en blixt från klar himmel en idé om att träna. Då jag och Jessica ändå skulle till Mora idag så passade jag på att staka iväg lite tidigare. 
Tog mig stakandes på mina Elpex-treor till Insjön, via Smedsbo, Valsan och Rexbo. Hela passet präglades av en galet hög puls, dock inte skitdålig känsla. Första timmen så kände jag mig lika fet som jag är, men därefter så blev det så sakteliga bättre. Jag körde på i skapligt hög intensitet (vilket jag brukar göra på mina ”comeback-pass”), även om farten är långt ifrån någon Erik Wickström-fart. 
Siffror: 2,05 timmar, jag kom exakt 40 kilometer, snittpulsen blev 160, maxpulsen 190 (spurtade på slutet) och 345 höjdmeter!
Kände att hösten tråkigt nog är här nu, jag frös bitvis om knän, armbågar, öron, med mera som satan. Man hade ju kunnat hoppas på låg fettprocent, men temperaturen visade enbart nio plusgrader, så även det sket ju sig. 
Nöjd med dagen idag!
http://www.adamsteen.se/
Previous articlePutsa fönster
Next articleMysdag

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

Gör om din cykel till en elcykel med denna enkla lösning

Hur många gånger har inte du gått ut genom dörren på morgonen, och med sänkt blick gått på tå förbi din trofasta gamla cykel?...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe