103:a och nöjd med insatsen + RESULTAT

Puls- och höjdkurva för dagen. 
Etthundratrea låter väl inte så jävla upphetsande kanske. Men vad fan gör väl det? Jag stakade ju, tyckte kroppen svarade bra och det är ändå rätt så tätt framåt. Tyckte det fungerade bra att staka faktiskt. Visst, jag blev sjukt trött uppför, men det var ändå kontrollerat och det kändes som att tekniken stämde rätt så bra ändå. Det är lite fart som saknas, men det kommer. Jag har i princip aldrig åkt bra här på premiären, undantaget fjolårets sprint där jag blev tia. 
Efter racet så åkte jag ner rätt så länge, fick även prata med min blogg-, skid- och deff-idol


http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe