1,45 h skate – fem h träning – Jassenys

Skrapade väl ihop fem timmar träning idag också. Har haft fina rutiner de senaste dagarna; frukost – träning – lunch – sova middag – träning – middag – ensamkollande av film – sova. Rätt skönt, men ändå en aning tragiskt kanske?! 
Det andra passet för dagen blev 1,45 timmar skate för min del. Det var det som saknades för att få ihop en ”full hand”, alltså fem timmars träning. Kändes väl okej i drygt en halvtimme, sen fastnade den vänstra spetsen i asfalten, var sådär kul att ha halvbra fäste på en stav och samtidigt försöka ”smygbenskejta” då temperaturen började smyga ner mot nollan och det på sina ställen blev snorhalt. Efter en timme så blev jag tvungen att ta en nödraket i form av både energikaka och gel, därefter blev jag lite piggare igen, men det var svåråkt som jag nyss nämnde. 
Dagens riskvast går till (förutom alla idioter) Jesper ”Jassenys” Nyström, han mötte vi efter cirka en kvart, öga mot öga dessutom, men vi fick inte så mycket som en blick av honom. Enligt rykten har han fått storhetsvansinne inför säsongen och många berättar om att han haft lekstuga på DSA-träningarna mer eller mindre hela sommaren och hösten. Men för den sakens skull så kan man väl hälsa tycker jag. Dessutom sprang han i korta tights, får dom inga kläder i hans klubb tro?!  

Min kompis.
http://www.adamsteen.se/
Previous article3,15 h klassiskt i finväder
Next articleTill Baggbo

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe