3,05 timmar stakning

Men jävlar vad fint att få träna hemma igen. Stakat i 3,05 tillsammans med Kalle Gräfnings, Linus Larsson och Lars Suther! En vända över Hosjö – Danholn – Karlsbyheden – Ruptjärn – Riset – Sundborn – Skuggarvet – Lugnet – Falun. Kände mig lika trött och fet som jag är under de två första timmarna. Men under den sista timmen så kändes det väl i alla fall lite lättare. Efter halva passet så började även solen att lysa, det var inte helt fel. 
Så fort jag kom hem till Sverige så börjar den här jävla runkryggen att göra ont igen. Lika fan det, man har väl gjort något dumt i sitt förra liv. 
Nu ska jag sova en sväng och sedan träna lite mer. Tror jag. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

25-20-15’ stakintervaller

Idag har jag kört det första stakintervallpasset sedan axeln ramlade av förra lördagen. Där och då trodde jag aldrig att detta skulle gå redan...

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe