Laxprotein och överdrifter

Ska testa lite Salpro nu, vilket är laxprotein från Norge. Spännande!
Godmorgon. 
Idag väntar nya strapatser i träningskläderna. Blir väl så skoj. För att förtydliga lite så vill jag bara säga att ni inte behöver ta allt så gravallvarligt när jag skriver och är bitter och så vidare. Jag märker att jag får fler besökare då jag är det, så jag spelar ibland över en aning. Det blir lite spel för galleriet. Enda jag inte över- eller underdriver är träningen, där hymlar jag inte med något!
Hörs sen.
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

25-20-15’ stakintervaller

Idag har jag kört det första stakintervallpasset sedan axeln ramlade av förra lördagen. Där och då trodde jag aldrig att detta skulle gå redan...

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe