Laxprotein och överdrifter

Ska testa lite Salpro nu, vilket är laxprotein från Norge. Spännande!
Godmorgon. 
Idag väntar nya strapatser i träningskläderna. Blir väl så skoj. För att förtydliga lite så vill jag bara säga att ni inte behöver ta allt så gravallvarligt när jag skriver och är bitter och så vidare. Jag märker att jag får fler besökare då jag är det, så jag spelar ibland över en aning. Det blir lite spel för galleriet. Enda jag inte över- eller underdriver är träningen, där hymlar jag inte med något!
Hörs sen.
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

Gör om din cykel till en elcykel med denna enkla lösning

Hur många gånger har inte du gått ut genom dörren på morgonen, och med sänkt blick gått på tå förbi din trofasta gamla cykel?...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe