Vinn valfri produkt från Helhetshälsa!

Tjenare bloggvänner, kamrater, ovänner och annat löst folk!
Nu vankas det en tävling här på bloggen, där ni kan vinna en valfri produkt ur Helhetshälsas sortiment. Helhetshälsa är en samarbetspartner till mig sen något år tillbaka, jag äter deras vitaminer och tycker dom fungerar bra, deras produkter är så rena som möjligt, utan onödiga tillsatser, inga tester på djur och råvarorna är noga utvalda. Det tycker jag är viktigt och det är produkter som jag kan använda utan att känna osäkerhet kring farliga eller olagliga tillsatser! 
Mina favoritprodukter från Helhetshälsa är:För att ni ska ha chans att vinna en valfri produkt ur Helhetshälsas sortiment så ska ni klicka in på Vitaminvaruhuset här, välja ut den produkten som just du vill vinna, länka till den i en kommentar i detta inlägg och skriva varför just du ska vinna den. Jag behöver också ditt mobilnummer och din mailadress. Vi lottar ut en vinnare! Tävlingen pågår fram tills söndag den 29:e november 2015, klockan 23:59. Lycka till!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

12 COMMENTS

 1. Min favoritprodukt är Askorbinsyran!
  http://www.vitaminvaruhuset.se/askorbinsyra-500g

  Jag behöver bygga ett bättre försvar och få min kropp bättre rustad för allt den kan komma att utsättas för. De senaste två åren har varit lite av en mardröm. Sjukdomar, stress och oändligt med jobb ledde till ett tillfälle där det bara var att göra stora förändringar i mitt liv eller gå rakt in i väggen. Idag har jag ett nytt sätt att leva. Bättre mat, mer träning och stunder att älska har gjort mig till en friskare person, och jag hoppas att min framtid bara blir ljusare!

  MVH,
  Sofia
  [email protected]

 2. Hej!
  Förra säsongen var min första säsong i skidspåret, efter en höst på rullskidor satte jag målet att åka under 6h på vasaloppet. Sjukdomar präglade vintern och jag hann med att åka 1 lopp, och resultatet där säger att jag hade klarat mitt uppsatta mål. Vasaloppet fick dock ställas in pga sjukdom och det var bara att försöka ladda om. Satte upp ett mål för sommaren och ett för nästa vinter, ultravasan 45 och vasaloppet under 5h, träningen rullade på riktigt bra, mycket rullskidor och löpning. Aldrig känt mig så stark. I mitten av juli gick höften sönder och jag fick ta det lugnare med löpningen. Kom till start i Tällberghalvmarathon men det var en ren plåga med denna höft. Bara 3 veckor kvar till ultran. Då kom körtelfebern… 4 veckors vila. Därefter tillbaka i träning igen, kom tillbaka riktigt bra och var starkare än någonsin i slutet av september. Men efter det har jag fått två rejäla bakslag på 2 veckor vardera. Nu gör jag allt i min makt för att komma tillbaka och jag behöver lite vitamintillskott för att orka det och glida in under målet i Mora på 4.59, det tror jag att jag orkar göra om jag börjar med HELAVIT 😉 Söker även någon som skulle kunna läxa upp mig tekniskt. Är det nått du är sugen på?

  Släng gärna iväg ett mail, [email protected]

 3. Jag skulle vilja vinna K2 http://www.vitaminvaruhuset.se/helhetsh%C3%A4lsa-k2-vitamin-60-kapslar

  Vad jag har läst så ska K2-vitamin hjälpa till lite med mörka ringar under ögonen. Jag har ständigt mörka ringar och det beror inte alls på sömnen eller kosten då jag äter bra och sover som jag ska.
  Skulle vara så skönt om detta kanske kunde hjälpa så man slipper se ut som en pundare eller ständigt trött när jag är ett tränings-freak med bra kost osv. Dricker inte ens alkohol eller röker eller nåt sånt!

  Mail: [email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe