Första skidpasset på Lugnet för säsongen

Det här mina vänner är min gamla vapendragare i den före detta klubben jag representerade. Han heter Adam Larsson, är fullsponsrad och lovade mig idag att han ska hålla på med skidor i minst tio år till. Jag var inte sen att haka på med samma ”hot”. 
Sådär, då har jag snurrat mina första 40 varv på den cirka 480 meter långa banan på Lugnet. Varje varv innehåller cirka sex höjdmeter och tog för mig lite drygt 1,50 minuter att åka. Det bästa med passet var att jag knappt börjat innan jag fick kliva av spåret igen. Det hann liksom aldrig bli tråkigt, det var mycket skidkändisar där och jag hade sällskap hela tiden. Solen sken bitvis och spåren höll bra klass idag. Tror det varit minusgrader i natt och när jag åkte så låg temperaturen kring 2-3 plusgrader. 
Under passets gång så klämde jag in fem stycken impulser för att försöka få upp lite speed på skidorna och få någon form av teknik. Gick väl okej, pulsen steg fint i alla fall, trots en högintensiv vecka i ryggen, det gillas. 
Direkt efter passet så skulle jag dricka ur det som fanns kvar i vätskebältet, hade glömt att stänga fickan uppe på där mobilen låg, telefonen flög rätt ner i asfalten och skärmen sprack. Det sjukaste av allt var att jag knappt brydde mig. Har ju en bra försäkring hos min operatör så jag får en ny för en femhundring och den gamla var sliten. Men det är så jönigt med alla papper och väntetid, tur dock att jag har en äldre iPhone hemma i bra skick. 

Tack till: Briko Maplus, Oakley, Loveyewear, Kv-plus, Salomon, Axa, Craft och så vidare, för att ni låter mig hålla på med det jag gillar allra bäst. Hade dock behövt en huvudpartner som förser mig med lite para!
http://www.adamsteen.se/
Previous articleBra dag
Next articleBjörnjakten

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe