JAG HATAR VINTER, iaf denna kyla!

De tre unga och lovande AXA-åkarna Adam Steen, Jimmie Johnsson och Martin Holmstrand sågs under eftermiddagen skejtandes runt i Lugnet-terrängen. Kan det vara en möjlig satsning inför kommande SM-stafetter månntro? Vi har ju framtiden för oss i alla fall. Vindallergiker som jag är så lät jag dom två dela på dragjobbet, vill ju inte slösa energi i onödan. Men tydligen har det införts någon ny regel om att man måste hjälpa till att dra på långloppen för att undvika skäll?! 
Det blev ett varv runt det 15 kilometer långa elitspåret och därefter ett runt femman. De andra två djuren fortsatte ett varv runt milen till. Jag hade tänkt köra någon kilometer till, men höll på frysa sönder och samman så jag drog direkt ner på bilen med fem minuters minustid på klockan. Något jag där och då sket högaktningsfullt i. Var inte på direkt toppenhumör på vägen ner till stadion när jag fick kryssa mellan snökanonerna som stod mitt i spåret, samtidigt som jag benskejtade med stavarna fastklämda i armhålan (fingrarnas känsel var borta sedan länge). Jag hatar den här jävla kylan och vintern. Plus 10 grader eller minus 100 Varför kan vi inte ha en normal vinter för?! Önskar jag höll på med en sommar- eller inomhus-idrott. 
Trött som ett jävla svin är jag också. Imorgon får jag då äntligen sovmorgon och ska sova hela dagen. Sedan ska jag till Tällberg på ett eventjobb mot kvällskvisten, inget som man blir miljo på direkt. Ångrar mig att jag tackade ja till det, eftersom att det är tävling i Mora på lördagsmorgonen. Men är man en hora så måste man ju ta alla jobbtillfällen i akt, för att få det här sjunkande skeppet att flyta ett litet tag till.
1,25 var jag ute idag i alla fall.

Glad.
http://www.adamsteen.se/
Previous articleSvamlar vidare
Next articleNytt från CLWR!

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

Gör om din cykel till en elcykel med denna enkla lösning

Hur många gånger har inte du gått ut genom dörren på morgonen, och med sänkt blick gått på tå förbi din trofasta gamla cykel?...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe