Livet som bloggare och bloggkändis

Previous articleMycket bra gympass!!!!!
Next article150 minuter skate

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

2 COMMENTS

  1. Hur ser din langning ut under ett lopp, ta Bergebo i helgen som exempel? När fick du energi, och i vilken form? Hur såg uppladdningen ut dagen innan och på morgonen. Vanlig frukost eller något extra?

  2. Det är olika. Men just i Bergebo så fick jag dricka två gånger per varv. Ett varv var tio kilometer. Enbart sportdryck första två varven och sedan sportdryck med iblandad gel de sista två varven. Ingen speciell uppladdning eller frukost, det gjorde jag förr. Nu tycker jag att tvårimmarslopp funkar ganska bra utan speciell uppladdning.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe