Ny arbetsvecka

Nu är det ju sån där måndag igen. Jag ska idag iväg och jobba på den tredje skolan för denna månad. Kul med variation ändå. Bra att få in lite pengar också. Träningstimmarna blir ju lite lidande dock, men det är bara att gilla läget. Detta jobbande på slutet gör att jag uppskattar dom lediga dagarna mer, det är ju fint! Då tar jag vara på dom mer och i det stora hela blir det mer vettigt. King. 
Har ingen riktig träningsplan denna veckan (precis som de allra flesta veckor), utan jag har en del nyckelpass som jag vill ha in och därefter så kan jag ju antingen hoppa över ett pass (jobba), eller fylla på med lite lugna timmar. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

Gör om din cykel till en elcykel med denna enkla lösning

Hur många gånger har inte du gått ut genom dörren på morgonen, och med sänkt blick gått på tå förbi din trofasta gamla cykel?...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe