Onsdagstrött

Onsdag idag. Fortsatt jobb på skolan idag, kanske även imorgon. Det rullar på. Börjar bli lite kalare ute nu igen och vädersiterna hotar med temperaturer ner emot -20 grader igen, fan. Varför kan det inte få hålla sig omkring fem minusgrader?!
Idag har jag en jävla träningsvärk i kroppen, nästan överallt. Tror det är kombinationen av helgens hårda race och gårdagens styrkepass. Där har jag en förklaring till att det kändes så segt igår på eftermiddagen. Tur att jag höll farten nere. 
Dagens pass tänkte jag låta bli lättare intervaller klassiskt. Ska försöka få lite ventilation i lungorna, utan att slita för mycket muskulärt. Det blir nog bra. Har märkt att det viktiga för att jag ska prestera är att musklerna är fräscha. Det hinner jag få innan nästa tävling på lördag; Moraloppet! 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe