Positivt inlägg och fullspäckad dag

Godmorgon. 
Vet att det är svårt, men vi testar med ett positivt inlägg idag. Okej?!
Denna dag är fullspäckad; jobb på skolan några timmar, jobb i Tällberg, hämta min bil som har lagat ett utnött säte och sedan träna en liten sväng. Bara att försöka kämpa på. Jag har ju ändå gjort ett val när jag tackat ja till alla jobb och när jag väljer att träna så pass som jag gör. Det blir så en kort tid nu och det är bara att dra ner på fritiden så länge. Har ju ändå ingen sådan, förutom att sitta vid datorn och vila, typ. Så det ska väl funka bra!
Gårdagens allra bästa grej var detta köpet:
Mina läppar har på grund av kylan varit helt förstörda, torra och jävliga under en tid. Körde tidigare med försvarets hudsalva, den har funkat alla andra år. Men inte längre. Klev in på apoteket igår och hittade denna ”Carmex”, det blev nästan genast bättre. Kändes som liniment på läpparna först, men ändå en skön känsla. Så jävla värt köp! 
Nu ska jag åka och undervisa i svenska. Men jag avslutar med en till bild från förr, den visar mig, Henrik Jansson och David Eriksson:

Foto: Erik Birgersson 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

4 COMMENTS

  1. Japp. Ser ut att bli 2-5 minusgrader, så det lär väl funka med typ swix VR45 till fäste och ett blått glidparaffin från Briko Maplus, eller liknande.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe