Spränger gränser och kör på (själv)hat

Fruktansvärt besviken över att det inte blev någon tävling idag. Hade bra känsla innan och en förhoppning om ett väldigt bra lopp. Men vädrets makter går ju tyvärr inte att styra över och det är ju bara att acceptera läget. Som så mycket annat i mitt liv så går det ju piss just nu, men det ska väl vända någon gång får vi hoppas? 
Anton Persson, Team Tricepz var med mig i cirka en timme, skönt att vara king som honom, då behöver man inte köra så länge. En annan som hatar livet och mig själv ville ge mig en rejäl duvning. Enda gången jag inte tänker på mitt krossade hjärta är när jag tränar och helst hårt. 
Jag åkte totalt 16 varv idag och 1475 höjdmeter, enbart stakning. Kände mig pigg till en början, men banan tog ut sin rätt och jag blev rejält sliten muskulärt efter drygt en timme. Föret var sjukt kärvt och temperaturen visade 18 minusgrader. Men jag rotar inte, har jag bestämt mig för att köra så gör jag det!
Såhär såg ”racet” ut på klockan:

1,45,52 timmar
30,15 kilometer
161 snittpuls
176 maxpuls
17,09 km/h snittfart
1035 höjdmeter

På nedåkningen så var jag så sjukt trött att jag knappt tog mig uppför brantbackarna. Fick kramp i triceps, skulderblad och framsida lår. Där fick du kroppjävel! Totalt var jag ute i tre timmar. Nöjd med min insats!
Avslutningsvis. Kollade lite på världscupen i skidor idag, noterade att KV kommit med en ny stav. Såg redan på första etappen av Tour De Ski att Martin Johnsrud Sundby använde den då, nu var det Sondre Turvoll Fossli som hade den idag. Tror det är en sprintstav, men jag kan ju ha fel:
http://www.adamsteen.se/
Previous articleMoraloppet inställt
Next articleSkidskolor idag

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe