Orkade inte träna idag och så lite annat.

Var ovanligt trött i morse, men tvingade ändå upp mig klockan tio. Insåg ganska snart i soffan att jag inte hade varken fysisk eller mental ork till att träna idag. Fan, jag som skulle köra dubbla pass idag. Intalade mig själv att detta fick bli en lugnare vecka och att jag behövde det. Troligen är det så efter alla jävla grejer som jag lyckats utsätta mig för, eller har otur att hamna i. Jag reser mig, det har jag gjort förr. Har ju inte lyckats med det jag gjort inom bland annat idrotten genom att ge upp. Det kräver ju ändå en del jobb och tålamod. Mitt huvud/psyke är många gånger min största fiende, men också min största tillgång när jag sätter den sidan till. 
_____
Istället för att träna så promenerade jag först till lunchen och därefter ner till stan och gick faktiskt in en sväng på dalarnas museum. Inte varit där sedan skoltiden, tycker det är intressant faktiskt. Även i lilla Falun har det ju hänt mycket genom åren. Speciellt med gruvan och allt omkring den. Värt ett besök!
_____
Jag har i dagarna börjat lyssnat på Håkan Hellström och då främst hans konsert på Ullevi 2014. Laddade ner hela den och kollade på den igår kväll. Två timmar ren magi alltså! Har tyckt att han känts som en tönt förut. Men han är ju ruskigt bra! Och vilka texter sen då!!
”För jag tror när vi går genom tiden att allt det bästa inte hänt än…”

_____

Imorgon ska jag jobba igen. Har faktiskt fått en tjänst på 75% på skolan som assistent. Får se hur det blir med alla tider och så vidare. Just nu sitter jag ensam med lite ångest över det, jobbigt att komma upp på morgnarna, lite jobbigt att ”låsa fast mig”, hur ska jag kunna hinna träna och så vidare. Men jag tror nog det bara blir bra ändå. Brukar funka bra när jag väl är där och personalen på skolan är väldigt bra och trevliga. 
_____
Det var min dag det. Inte så händelserik, men men.
Några bilder från dagen:

Fint längs Faluån

Mycket roligt att se på dalarnas museum

Stjärnglid som tillverkades i Bjursås förut

Selma Lagerlöfs boende

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

4 COMMENTS

  1. Krävs viljestyrka att inte träna. Nu är jag övertränad för andra gången, och det är bara att gilla läget. Förmodligen kommer jag ha hög vilopuls några månader innan det släpper. Ungefär som förra gången.
    Har svurit på att skriva träningsdagbok och att aldrig träna mer än 5 gånger i veckan. Inte värt risken att det blir så här igen.

  2. Håll igång! Om det inte är hård träning så är det skönt att göra något annat när hjärnan går på högvarv. Been there,done that! Sen hjälper det en att somna lite lättare på kvällarna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe