Stakintervaller 10 x 3 min

Så har jag då till sist tränat igen, efter två vilodagar. Var inte speciellt sugen på att träna distans, så det fick bli intervaller istället. Stakintervaller. Efter att ha värmt upp ett varv runt elljusspåret, drygt tio minuter så brände jag av ett lättare intervallblock. Tio stycken treminutersintervaller med en minuts vila, fick det bli idag. Var oerhört tungfört idag och blåste motvind mer eller mindre åt alla håll. Men jag hade bestämt mig innan att inte bry mig så mycket i det, ville bara få flåsa lite och väcka kroppen. Hade inte speciellt hög puls idag heller, 174 i max. Men jag blev väl rätt trött ändå, så det var ju skönt. 
När jag kört klart intervallerna så åkte jag klart mitt varv runt elljusspåret och därefter ner till bilen. Kände mig rätt nöjd då, efter enbart 65 minuters total träning. Tänk vad dekadent man kan bli på så kort tid. Men vi kör utan måsten nu, bara hålla igång. Träffade på Johannes Ringsby när jag var klar, han ville att jag skulle skriva på min blogg att han kört 75 minuter då, och fortsatte sitt pass ytterligare. Stark kille det där. Fin också!
Efter träningen så har jag svabbat av min bil, det gäller ju att ha den ren också, så jag slipper skämmas. Tack Martin för hjälpen!
”En bil man köper åt kärringen”
http://www.adamsteen.se/
Previous articlePåskferieblogg
Next articleFirar och vilar

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe