Tränade ändå, dålig karaktär

Förlåt, men jag kunde inte låta bli att träna idag. Eftersom att helgens hinderbane-race ska vara på cirka tre minuter x två (prolog + final) och jag inte kört en löpintervall på längre än 40 sekunder. Plus att det skulle vara för nära inpå att köra imorgon, så kände jag att det var bäst att köra idag ändå. Kände mig också helt frisk.  
Som uppvärmning och nedvarvning blev det ett varsitt varv runt Kolgården. Två kilometer vardera, men det kan ni ju redan nu. Huvudträningen för dagen var som vanligt förlagd till Actic Britsarvet, där började jag med två stycken överkroppsövningar, chins och dips. 3 x 10 strikta på vardera. Har inte kört någon av dessa övningar på ett halvår, men jag kan inte minnas att dessa övningar någon gång känts så här lätta. Dessutom så har jag ju träningsvärk i överkroppen sedan gårdagens pass. Så nog har jag blivit lite starkare allt!
Efter dessa två övningar så blev det en snabb omgång SkiErg10 x 10 drag (10 lugna drag i vila), på motstånd 10. Siffror: 3,44 minuter, 169 snittpuls, 173 maxpuls. 
Avslutade gymsessionen med att köra två stycken treminutersintervaller på bandet, med två minuter i vila, 19,3 km/h (3,06 min/km) i fart och 0% lutning:
1:a – 175 snittpuls, 184 maxpuls

2:a – 176 snittpuls, 189 maxpuls
Löpbandet kändes förvånansvärt bra faktiskt!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe