Positivisten

Tillagar min paradrätt, nöjd som få.
Tjo.
Här sitter jag i soffan, kollar prison break, äter bananpannkaka med och försöker bli smal. Hur tycker ni att det går då? Sådär va? Men det är gott i alla fall, jag trivs och jag mår bra. Där någonstans måste vi ju alltid försöka utgå ifrån. Har inte varit många knop från undertecknads sida sedan jag kom hem från jobbet, legat i soffan, vilat, sovit och kollat TV. Njuter på för fullt av att vara lite lätt förkyld, ha någon form av säsongsvila och att våren är på ingång. Nej usch, nu lät jag sådär äckligt positiv igen, förlåt. Något bittert måste vi väl kunna skrapa fram bland resterna av mitt svunna jag?! Nej, just nu kan jag fan inte det. Inte heller har jag hatat eller stört mig speciellt mycket på någon jävel på slutet heller. Detta bådar inte gott alls. Hur ska man föra sig som glad och positiv? Ber till högre makter om att få tillbaka mitt gamla jag så fort som möjligt!
http://www.adamsteen.se/
Previous articleTillbaka till verkligheten
Next articleSkoltisdag

Related Articles

25-20-15’ stakintervaller

Idag har jag kört det första stakintervallpasset sedan axeln ramlade av förra lördagen. Där och då trodde jag aldrig att detta skulle gå redan...

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe