Det brutalaste passet i år?!

Jimmie och Jag efter avklarade enminutersintervaller, här skiljdes våra vägar åt och jag drog iväg på en skarvning med två långa intervalldrag till
Passet jag nu är på väg att beskriva är inget jag rekommenderar er där hemma, usch och fy. Jimmie och jag möttes i Hosjö, han åkte från Vika och jag ifrån Britsarvet. Vid samlingen i Hosjö så var planen att drämma av tre stycken block med 10 x 1 minut max, en minuts vila. Mellan blocken så skulle vi åka i vanligt distanstempo 20 – 30 minuter ungefär. Jag tog endast en mellantid när blocket startade och när det var klart, hade blivit oändligt med ”laps” annars, såhär såg dessa ut i siffror:
1:a blocket – 20,00 minuter, 7,14 kilometer, 168 snittpuls, 179 maxpuls, 21,43 km/h snitthastighet, 50 höjdmeter
2:a blocket – 20,00 minuter, 6,95 kilometer, 165 snittpuls, 177 maxpuls, 20,86 km/h snitthastighet, 30 höjdmeter
3:e blocket – 20,00 minuter, 6,72 kilometer, 164 snittpuls, 180 maxpuls, 20,16 km/h snitthastighet, 15 höjdmeter
Svårt att jämföra snitthastigheter och så vidare, då det är vila inräknat. Vi vände dessutom under det andra och tredje blocket. Jag var faktiskt som mest trött efter intervall två till fyra på första blocket. När vi körde

En nöjding mellan Sundborn och Ramsnäs
Jag flänger och far med stavar och kroppen, men tycker ändå jag får till stakningen bättre än förr
http://www.adamsteen.se/
Previous articleJag är en bloggare
Next article–> Lever life deluxe

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe