En dryg tre mil lång rullskidstur runt Borlänge

BloggerImage

När Adam Larsson drar av sig den långärmade tröjan, då vet man!


Hej och hallå. 

Sen vi hördes senast så har jag först och främst stakat i 2,05 timmar med Adam Larsson. Han mötte upp mig här hos min käresta och sedan gav vi oss av upp i Skräddarbacken, därefter har jag ingen aning om var vi åkt (jo lite, men kan inga ortsnamn, och var det ens så noga då? Skiter väl ni i) och sedan helt plötsligt så kom vi fram vid sportfältet där just nu Dalecarlia cup pågår. Från sportfältet och ”hem” är det lite drygt två kilometer. Passet blev 32 kilometer långt, enbart stakning. I lugnt och bra distanstempo. Vissa håller 15-16 km/h i snitthastighet på sin lugna AI, andra 20-22 km/h. Vissa åker fort på vintern, andra inte. 

Kände mig mörbultad till en början av passet. Men efterhand blev jag piggare och tyckte mig känna igen kroppen igen. Höll mig utan problem på enbart tre ägg till frukost. Det är en frukost jag kommer använda mig av fler gånger. Blivit besatt i det här med att bli deff nu. Jag får lätt tvångstankar och konstiga idéer ibland, små som stora. 

Under passet så störde jag mig på att mina Elpex-treor lät lite illa. Så direkt när jag kom hem så skruvade jag av hjulen, torkade ur och fettade in lagren. Upptäckte dessutom att ena bindningen satt löst, så det fick jag åtgärda. 

BloggerImage
Har lärt mig att skiftnyckel inte är något höjdarverktyg, om man jämför med fasta nycklar och hylsor, men i brist på annat så får det funkaEfter min lilla materialvård så drog jag av ett kortare pass styrka. Försökte efterlikna mitt TRX-program så gott det gick. Enbart genom att använda min egen kropp. Fick någon form av aktivering för bålen i alla fall, så det var behövligt efter veckans sjukdomsuppehåll. 
BloggerImage
BloggerImage
Hade trevligt sällskap av ”Boss” under passet
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

När man inte tränar

Tjenare bloggvänner! Något som är väldigt populärt är ju att spela på internet. Det kan handla om olika onlinecasinon, slotsspel, poker, och liknande. De gånger...

2 COMMENTS

  1. Dra åt och ta loss muttrarna görs med två skiftnycklar som skruvas åt motsatta håll (vilket du säkert vet, men bara en syntes på bilden :P).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe